Agenda

Zaterdag 24 juni

GROW

Yasss! Een nieuwe editie van het festival dat in stereo het mooiste van 'de leven' laat zien. De vetste hiphop, gedropt op een eiland waar de kleur van food, art en lifestyle bovenal groen is. Feest, verwonder en verbaas je op jouw eiland. 

Binnenkort meer info over de line-up, precieze tijden en locatie. Volg GROW op Facebook!

https://www.facebook.com/growfestival/

Zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017

Stadstuinen festival Almere

In het weekend van 8 en 9 juli wordt het centrum van Almere omgetoverd tot één grote stadstuin. Deze tijdelijke metamorfose is speciaal voor het nieuwe evenement Stadstuinenfestival dat voor de eerste keer wordt georganiseerd. Bezoekers worden ondergedompeld in een wereld waarin theater, lifestyle en de beleving van groen samenkomen. Een gevarieerd en interactief programma met thema’s als eten, energie en klimaat biedt bezoekers de mogelijkheid nieuwe producten en initiatieven te ontdekken en te proeven.

Het Stadstuinenfestival wordt georganiseerd op zaterdag 8 en zondag 9 juli van 12.00 – 17.00 uur in Almere Centrum.

Meer informatie www.stadstuinenfestival.nl

Maandag 9 oktober 2017

Dutch Agri Food week

Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

Almere doet ook mee aan de Dutch Agri Food Week. Meer informatie volgt.

www.dutchagrifoodweek.nl

 

 

Kijk voor meer activiteiten rondom de Floriade thema's op

www.floriade.nl/evenementen